Algemene

Voorwaarden

Alle boeken van Booxbooxboox zijn tweedehands.

Door bij Booxbooxboox te bestellen, ga je ermee akkoord dat je een tweedehands boek bestelt.

Ben je niet tevreden over het ontvangen boek, dan kun je het binnen 14 dagen gratis retourneren. Kijk daarvoor op onze webpagina retourbeleid.

In onze beschrijving van de conditie van het boek hanteren we de volgende kwalificaties:

ALS NIEUW: een tweedehands boek dat ‘als nieuw’ is, verkeert in zeer goede staat. Hooguit zijn er lichte gebruikssporen of mogelijke verkleuringen – vooral als het gaat om een wat ouder boek.

GOED: een tweedehands boek dat ‘goed’ is, verkeert in iets mindere staat dan een ‘als nieuw’ boek. Dat kan wijzen op ezelsoren, vlekjes, verkleuringen, leesvouwen in de rug of andere vormen van lichte slijtage. Bevat het boek een (bibliotheek)stempel of een handgeschreven naam of opdracht, dan melden wij dat altijd expliciet in de beschrijving.

REDELIJK: een tweedehands boek is ‘redelijk’ als het verschillende vormen van slijtage vertoont, of als er met potlood of pen onderstrepingen of aantekeningen in zijn aangebracht. Ook dat vermelden wij dan expliciet in de beschrijving.

Alle boeken die wij verkopen worden door ons gecontroleerd en zonodig met de hand schoongemaakt en ontdaan van verhelpbare gebruikssporen. Maar het blijven tweedehands boeken. Wil je een boek cadeau doen? Ga dan voor een nieuw of een ‘als nieuw’ boek.

Mocht je een boek van ons hebben ontvangen dat niet naar wens is, neem dan contact op met onze klantenservice: info@booxbooxboox.nl

Wil je een btw-factuur van het aangeschafte boek, laat ons dat dan weten via info@booxbooxboox.nl, dan mailen we de gevraagde specificatie.

Over de boeken die wij zelf inkopen betalen wij geen btw.